با کاهش قیمت طلا دلار دوباره جایگاه خود را به دست آورد
توفیق اقتصادی: قیمت طلا امروز کمی کاهش یافت زیرا دلار دوباره جایگاه خود را به دست آورد و سرمایهگذاران منتظر ارقام تورم آمریکا در هفته جاری برای شفافسازی در مورد افزایش بیشتر نرخها هستند.
به گزارش پایگاه خبری توفیق اقتصادی،عدم اطمینان نسبت به قدم بعدی فدرال رزرو در مورد نرخ بهره و همچنین پیش بینی تورم بالاتر در آمریکا در این هفته از ارزش دلار و سود اوراق قرضه خزانهداری آمریکا حمایت کرده و قیمت طلا را در روز سهشنبه کمی پایین آورده است.
پیشبینی بالاتر رفتن شاخص قیمت مصرف کننده در آمریکا در گزارشی که قرار است در روز پنجشنبه منتشر شود، ارزش دلار را بالا برده است.
بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کرده و تمایل برای آن را پایین میآورد.
از طرف دیگر دورنمای بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری فلزات گرانبها از جمله طلا را افزایش داده و تمایل سرمایهگذاران به آنها را پایین میآورد.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۲ دلار کاهش به ۱۹۳۳ دلار رسید.
قیمت طلا برای دومین جلسه متوالی کاهش مییابد که عمدتاً به دلیل اظهارات میشل بومن، رئیس فدرال رزرو آمریکا مبنی بر اینکه احتمالاً برای کاهش تورم به هدف ۲ درصدی فدرال رزرو آمریکا، افزایش بیشتر نرخ بهره لازم است.
با وجود کاهش تورم در آمریکا از ابتدای سال جاری میلادی، شاخص تورم در این کشور هنوز هم بالاتر از هدف فدرال رزرو قرار دارد.
توقف روند افزایش نرخ بهره
از طرف دیگر، جان ویلیامز رئیس فدرال رزرو نیویورک از اطمینان خود نسبت به فضای تورم پایینتر و توقف روند افزایش نرخ بهره بانک مرکزی خبر داده است.
این اظهارات در آستانه انتشار اطلاعات تورم آمریکا در روز پنجشنبه اعلام شده است. هرگونه نشانهای از ادامه تورم بالا در آمریکا فدرال رزرو را تشویق به حفظ سیاست افزایش نرخ بهره میکند.
ارزش دلار و سود اوراق قرضه خزانهداری آمریکا در آستانه انتشار این اطلاعات بالا رفته و طلا و سایر فلزات را تحت فشار قرار داده است.
قیمت نقره امروز با ۰.۰۷ درصد کاهش به ۲۳ دلار و ۲۲ سنت رسید و پلاتین با ۰.۳۶ درصد کاهش ۹۲۰ دلار و ۹۶ سنت معامله میشود.
بازارها همچنین در حال بررسی دادههای تجاری دومین اقتصاد بزرگ جهان هستند که نشان میدهد صادرات چین در جولای نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴.۵ درصد کاهش یافته است.
در حالی که واردات ۱۲.۴ درصد کاهش یافته است که بیشترین کاهش در محمولههای خروجی از فوریه ۲۰۲۰ است. چین همچنین بزرگترین مصرف کننده طلاست.