۸ خرداد سی و نهمین سالگرد تاسیس بانک سینا
توفیق اقتصادی :بانک سینا در سالیان اخیر از طریق تحول در بخشهای ساختاری، سیستمی و بهبود روشها توانسته، گامهای موثری در راستای تحقق انتظارات و پاسخ به نیاز مشتریان بردارد.
به گزارش پایگاه خبری توفیق اقتصادی، بانک سینا از ابتدای شروع فعالیت خود با نام موسسه مالی و اعتباری بنیاد در سال ۱۳۶۴ با هدف اولیه انجام عملیات پولی، مالی و اعتباری و تامین نیازهای مالی بنگاه های اقتصادی و جذب سپرده های عمومی در جهت اعطای تسهیلات اعتباری به بخش های مختلف اقتصادی با سرمایه ۱۰ میلیارد ریال تاسیس گردید و از همان ابتدا با افتتاح شعب در برخی مناطق اقدام به بهره برداری و انجام عملیات بانکی نمود.
در جهت دستیابی به سطح استانداردهای مورد پذیرش ازطرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با توجه به تصویب افزایش سرمایه تا سطح ۲۰۰۰ میلیارد ریال، ابتدا سرمایه از مبلغ ۷۰ میلیارد ریال به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال و سپس در دو مقطع به مبلغ ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته و در مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ ۲۳ خرداد ۱۳۸۶ همزمان با تغییر نام بنیاد به سینا به تصویب رسید و در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۳۸۶ مجوز ورود به بورس اوراق بهادار تهران نیز با نماد «وسینا» با کد بورسی شماره ۰۵-۱۹-۶۵ صادر گردید.
۸ خرداد سی و نهمین سالگرد تاسیس بانک سینا
بانک سینا مجددا در پی مصوبه مجمع عمومی فوق العاده ۲۸ تیرماه ۱۳۸۹ این میزان سرمایه را ۵۰ درصد افزایش داد و به ۳ هزار میلیارد ریال رساند. این مبلغ سرمایه در ۲۲ آذر ۸۹ به ثبت رسید.
همچنین پیرو مصوبه مجمع عمومی فوق العاده بانک سینا در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ و مجوز شماره ۱۲۱/۱۳۵۹۹۷ مورخ ۲۳ فروردین ماه ۱۳۹۰ سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر افزایش سرمایه از طریق صدور سهام جدید، پذیره نویسی سهام بانک سینا انجام شد و مبلغ سرمایه به ۴۰۰۰ میلیارد ریال رسید.
بانک سینا سرمایه جدید را روز ۲۶ مهرماه ۱۳۹۰ در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رساند.
افزایش سرمایه بانک سینا مجددا در مجمع عمومی فوق العاده این بانک در ۲۷ تیر ۱۳۹۱ به میزان ۲۰۰۰ میلیارد ریال دیگر به تصویب رسید که این مصوبه، سرمایه بانک را به مبلغ ۶۰۰۰ میلیارد ریال رساند.
با نوجه به لزوم افزایش سرمایه جهت اصلاح ساختار مالی (با توجه به گسترش فعالیت ها)، بانک سینا با اخذ مجوز از بانک مرکزی ج.ا.ا و سازمان بورس اوراق بهادار و نیز مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام، سرمایه بانک را طی چند مرحله و نهایتا در تاریخ ۳ آذر ۹۳ به مبلغ ۱۰.۰۰۰ میلیارد ریال افزایش داد.
این بانک در جهت تقویت شاخص های رقابتی به ویژه افزایش توان تسهیلات دهی، سرمایه گذاری در اوراق بهادار و توسعه روابط بانکی بین الملل در خصوص اخذ خطوط اعتباری ارزی، پذیرش ضمانتنامه ها، اعتبارات اسنادی و نظیر آن، در ۱۶ دی ۱۳۹۹ پیشنهاد افزایش ۱۵۴ درصدی افزایش سرمایه را در مجمع ارائه کرد که با موافقت سهامداران رقم سرمایه بانک سینا به بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال رسید.
بانک سینا با توجه به ضرورت فعالیت هر چه بیشتر در بازار پول و لزوم رقابت در ارائه خدمات، در کنار توسعه شعب خود در تهران، نسبت به توسعه شبکه شعب در سایر نقاط کشور نیز اقدام نمود.
احترام به مشتری، خلاقیت و نوآوری، صداقت و درستکاری و گسترش روزافزون شعب، برنامه های استراتژیک بانک سینا است.
بانک سینا در روزهای پایانی سال ۸۷ موفق به دریافت مجوز فعالیت بانکی خود از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گردید.
فعالیتهای بانک سینا مطابق اساسنامه، شامل انجام کلیه عملیات پولی، مالی و اعتباری و فعالیت در بخش های مختلف اقتصادی با اشخاص حقیقی و حقوقی باشد.
انواع خدمات پولی و بانکی در بانک سینا
۱- گشایش انواع حسابهای قرض الحسنه پس انداز و جاری (ریالی و ارزی)
۲- گشایش انواع حسابهای سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت (روز شمار و ویژه)
۳- گشایش انواع حسابهای سپرده سرمایه گذاری بلند مدت (یک الی پنج ساله)
4- ارائه خدمات به دارندگان حساب در کلیه شعب بانک سینا به صورت online real time شامل واریز، برداشت، انتقال وجه بین حسابهای بانکی و بین بانکی و…
۵- گشایش انواع حسابهای سپرده ارزی به ارزهای معتبر با منشاء داخلی یا خارجی با پرداخت سود علی الحساب و ارائه دیگر خدمات ارزی مورد نیاز مشتریان
۶- ارائه خدمات ارزی شامل خرید و فروش ارز، حوالجات ارزی و…
۷- صدور و قبول انواع چکهای بانکی، رمزدار بین بانکی و ایران چک
۸- وصول چک ها و بروات مشتریان، عهده سایر بانکها
۹- پرداخت انواع تسهیلات اعطایی در قالب عقود اسلامی
۱۰- صدور انواع ضمانتنامه ها
۱۱- صدور انواع کارتهای الکترونیکی نظیر کارتهای اعتباری و نقدی (سینا کارت) و کارت هدیه با امکان استفاده در مراکز خرید و فروش کالا و خدمات در سراسر کشور
۱۲- انعقاد قرارداد و امکان خرید با مراکز خرید و فروش کالا و خدمات در سراسر کشور
۱۳- پرداخت قبوض شهری از طریق اینترنت
۱۴- ارائه خدمات تلفنبانک، جهت دریافت موجودی، دریافت گردش حساب، انتقال وجه، فکس گردش حساب و فکس گردش روزانه حساب
15- ارائه خدمات SMS بانک جهت دریافت مانده سپرده، مسدود کردن کارت، ارسال گردش و مانده سپرده در دوره زمانی درخواستی و دریافت فهرست داده ها
۱۶- ارائه خدمات ارسال صورتحساب و جزئیات تراکنش انواع حسابهای مشتریان، از طریق اینترنت
۱۷- اجاره صندوق امانات
۱۸- ارائه خدمات بانکی از طریق سامانه شتاب، پایا و ساتنا و سایر سامانه های نوین بانکی کشور
۱۹- ارائه خدمات موبایل بانک و اینترنت بانک همراه، جهت دریافت موجودی، دریافت گردش حساب، انتقال وجه و…
مهمترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳
سرپرست بانک سینا گفت: اصلیترین رکن برای ادامه حیات هر بانک، ورود منابع مالی است و در شرایط کنونی، اولویت و هدف اصلی بانک سینا، بهبود و تقویت روند جذب منابع است.
ابدالی افزود: بانک با منابع زنده است و به میزان منابع شناخته میشود و با تقویت منابع، سایر برنامههای بانک امکان پیادهسازی و تحقق بهتری پیدا می کنند.
وی تأکید کرد: در بانک سینا در شرایط فعلی، تغییری در سیاستها، ساختار و برنامههای بانک نخواهیم داشت اما در آینده با همفکری مدیران و متناسب با نیازهای کسبوکاری جامعه، در صورت نیاز تغییرات سیاستی، ساختاری و عملیاتی رخ خواهد داد.
سرپرست بانک سینا تصریح کرد: امروزه در صنعت بانکداری، ارائه خدمات مطلوب به گروههای مشتریان در گرو تقویت زیرساختهای فناوری اطلاعات و برنامههای نوین کسبوکاری بانکهاست که در این حوزهها نیز به تلاشهای جدیتری در مسیر توسعه و بهبود بانک نیاز داریم.
وی ضمن اشاره به سیاستهای انقباضی و محدودیتهای مرتبط با منابع و مصارف در شبکه بانکی، تأکید کرد: با وجود مدیران باتجربه و توانمند در بانک سینا ضرورت دارد با همدلی و همت مضاعف کلیه کارکنان، در جهت تحقق اهداف ترسیمشده گام برداریم.