موسسه ملل رقیب بانکها در حوزه بانکداری الکترونیک
توفیق اقتصادی: موسسه اعتباری ملل با راهاندازی نرم افزار «فام» مبتنی بر هوش مصنوعی، نشان داده است که در حوزه بانکداری الکترونیک و دیجیتال، رقابت تنگاتنگ و همپایی را با بانکها آغاز کرده است و در مسیر پیشرفتهای دیجیتالی در نظام بانکی حرکت میکند.
به گزارش پایگاه خبری توفیق اقتصادی، امروزه صنعت بانکداری هم مانند سایر صنایع در جهان به سمت استفاده از هوش مصنوعی پیش میرود و شاهد افزایش رقابت بانکها در این حوزه هستیم.
در همین راستا پیشرفت و توسعه صنعت بانکی ایران نیز به سوی شیوههای نوین بانکداری در قالب تحول دیجیتال، انکار ناپذیر است. افزون بر بانکها، دیجیتالی کردن تمامی برنامهها و فعالیتهای بانکی، توسط موسسات مالی و اعتباری هم به خوبی اجرا میشود و موسسه اعتباری ملل نیز از جمله موسسات مالی و اعتباری است که در این راستا قدمهای موثری برداشته است.
به طوری که نرمافزار متعلق به این موسسه با عنوان فام، در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و تسهیل در امور بانکی نابینایان و کم بینایان، امکان دسترسی آسان مشتریان و حتی نابینایان را نیز پشتیبانی میکند.
با نگاهی به عملکرد ۱۷سال گذشته موسسه اعتباری ملل در بازارهای مالی و سرمایه، این موسسه توانسته است با تکیه بر اخلاق که راهبرد اصلی این موسسه است، با راه اندازی ۳۴۰ شعبه و جذب هزاران نیروی متخصص در سراسر کشور، خدمات بانکی مناسبی را در اختیار مشتریان، سپردهگذاران و سهامداران خود قرار دهد.
طبق بررسیهای انجام شده موسسه اعتباری ملل در شش ماهه نخست سال جاری در شاخصهای مختلف عملکرد مناسب و روبه رو شدی داشته که با تلاش مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران و سایر کارکنان موسسه در راستای جلب رضایت مشتریان و سهامداران، حاصل شده است.
موسسه اعتباری ملل همچنین در جهت برقراری نظم و انضباط مالی و شفافیت در عملکرد خود، در بازار سرمایه نیز حضور دارد و با انتشار گزارش عملکردهای شفاف همپای بانکها در این مسیر گام برمیدارد.
بنابراین، میتوان گفت که اجرای قانون تجارت و پافشاری بر برقراری نظم و شفافیت مالی ازاولویتهای این موسسه اعتباری است. با توجه به شعار امسال، اولویت دیگر این موسسه کمک به چرخه اقتصادی کشور برای رشد اشتغالزایی، حمایت از تولیدکنندگان و فعال کردن بخشهای تولیدی، اعطای به موقع تسهیلات به بخشهای مولد و زیرساختهای اقتصادی بوده است. همچنین، فروش داراییهای مازاد نیز با هدف بهبود نقدینگی و افزایش توان مالی برای ارایه تسهیلات به مردم در دستور کار قرار دارد.